Szerző:Szini Gyula

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Szini Gyula (Budapest, 1876. október 9. – Budapest, 1932. május 17.) magyar író

Wikipédia
A Wikipédia tartalmaz Szini Gyula témájú szócikkeket.

Versei[szerkesztés]

Novellái[szerkesztés]

Regényei[szerkesztés]

Műfordításai[szerkesztés]

Írások[szerkesztés]

Nyugat

Jókai: III. Amíg a bábból pillangó lesz]] Jókai (Egy élet regénye)]] Jókai: IV. Az első szerelem]] Jókai: V. A sas lak]] Jókai: VI. A kokárda]] Jókai: A szerelem bolondja]] Jókai: Mindenki ellen]] Jókai: Vihar]] Jókai: A fergeteggg Jókai: A bujdosó]] Jókai: Fészek a romokon]] Jókai: A méhkas]] Jókai: Az élet charivarijában]] Jókai: Egy asszony]] Jókai: Búcsú a Belvárostól]] Jókai: A «Vadember»]] Jókai: Az Aranyember]] Jókai: A Senki Szigete]] Jókai: Ali kezei]] Jókai: Földönjáró csillagok]] Jókai: Szaporodnak a fejfák]] Jókai: Száz kötet - Ezeregyéj]] Jókai: A rózsák atyja]] Jókai: A tövisek gyermeke]] Jókai: A fény kilobban]]


Önéletrajza[szerkesztés]


PD-icon.svg Ennek a szerzőnek az összes eredeti munkája közkincs, mert a szerző régen elhunyt. (A munkák fordításai jogvédettek lehetnek.)
Flag of the United Kingdom.svg For visitors from other countries: All original works by this author are in the public domain, because the author has been deceased at least 70 years. Translations of this author's work may, or may not, be in the public domain.