Szerkesztővita:Crusader~huwikisource

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Üdv a Magyar Wikiforrásban! irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A wiki-szövegek formai lehetőségeiről itt olvashatsz. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne amire nem találsz választ, akkor a Társalgóban érdeklődhetsz. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést! FBöbe 2006. november 7., 21:16 (CET)

Hibás lapcím törlése[szerkesztés]

Szia! Töröltem a Wass albert lapot, mert csak a hibás címről a helyesre mutató átirányítás volt. Ha létrehozol egy hibás című lapot, akkor az átmozgatása után írd fel a hibásat törlésre erre a lapra.

--FBöbe 2006. november 7., 22:15 (CET)

FBöbe: Szia! Azt szerettem volna elérni, hogy a Szerző:Wass Albert lap a Wass Albert szócikkre mutasson. Oda töltöttem eddig fel idézeteket, viszont ha Wass Albert wiki oldaláról rákattint valaki arra a linkre, hogy "Wass Albert szövegek a wikisource-ban" akkor a Szerző:Wass Albert jön be. Ezért volt ott redirect.

Szia! A Wikiforrásban az a szokás, hogy minden művet külön lapra teszünk, és csak az ezekre mutató hivatkozásokat gyűjtjük össze a szerző Szerző:Szerző Neve című lapján. Lásd példának más szerzők lapjait, például Szerző:William Shakespeare. A Wass Albert lap a Wass Albert című műnek van fenntartva, ha van ilyen; ha nincs, akkor pedig nem hozunk létre ilyen című lapot. A Wass Albert lapról írtam a vitalapján, olvasd el, mert leírtam, hogy milyen más problémák lehetnek a szövegekkel. A Szerző:Wass Albert lapot visszaállítom.

A hozzászólásaid négy tildével (~~~~) tudod aláírni, és légyszíves írd is alá az összes vitalapon és közösségi lapon (a cikkekben ne, ott nem szokás). FBöbe 2006. november 11., 16:18 (CET)

Copyright[szerkesztés]

Szia! Légy szíves olvasd el a Wass Albert lap vitalapját! Még mindig nem tudunk semmit arról, hogy mi ezeknek a szövegeknek a jogi státusza. Wass Albert 1998-ban halt meg, ha a Wikipédia cikke nem csal, ezért még nem közkincsek automatikusan a művei. Az olyan szövegeket amikről nem tudjuk megállapítani, hogy szabadon terjeszthetők, törölnünk kell, egyrészt mert jogsértő engedély nélkül használni őket, másrészt mert nem célja a projektnek jogvédett szövegek gyűjtése.

--FBöbe 2006. november 20., 21:36 (CET)

Your account will be renamed[szerkesztés]

2015. március 18., 03:01 (CET)

Átnevezve[szerkesztés]

2015. április 19., 10:51 (CEST)