Kategória:Azonnali törlésre váró lapok

A Wikiforrásból
(WF:AT szócikkből átirányítva)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Tudnivalók
 • Ezen a lapon az azonnal (szavazás nélkül) törlendő lapokat és képeket listázzuk.
 • Légy szíves, olvasd el és értsd meg a törlési irányelveket, mielőtt egy cikket törlésre jelölsz!
 • Ha nem törölni, hanem átnevezni szeretnél egy szócikket, akkor a Segítség:Átnevezés oldalt olvasd el feltétlenül.

Törlésről szóló lapok: Szerzői jogok valószínű megsértéseSzavazás törlésről

Forrásszövegek
 • Mely cikkek valók ide? * Elsődlegesen azok, melyek nem tartalmaznak (és nem is tartalmaztak) semmi hasznosat. (Ezeket tesztelésnek nevezzük, sok ember így csodálkozik rá a Wikire.) * Néha előfordul, hogy készítesz véletlenül egy új cikket, majd rájössz, hogy az elnevezés hibás. Ilyenkor érdemes a lapot átnevezni. Ilyenkor a régi lap helyett egy átirányítás jön létre az új lapra. Ha úgy véled, hogy az átirányítás fölösleges, akkor az eredeti lap törlését itt kérheted. * Ugyanez a helyzet akkor is, ha nyitsz egy új cikket, és amikor már valamit írtál bele rájössz, hogy mégsem kell. (pl: mert már van, csak más néven) Ekkor a törlést szintén itt kérheted.
 • Mely cikkek nem valók ide? * Ha a cikket nem te készítetted, és a tartalma nem teljes zagyvaság (pl: hybuewybyewbrubw) vagy trágárság, akkor a Szavazás törlésről lapon kérheted a törlését, hogy legyen a készítőjének ideje megindokolni, hogy mi a lap értelme, illetve hogy ha más szerkesztők szerint azt nem kellene törölni, akkor milyen okokból. * Nem bejelentkezett felhasználók jelöléseit figyelmeztetés nélkül visszavonjuk.
 • Cikk jelölése * Először helyezd ez az általad törlésre jelölt cikk legtetején az {{azonnali}}(?) sablont a következő formában:
  {{azonnali|a törlés indoklása aláírás (--~~~~)}}
  a cikk automatikusan belekerül ebbe a kategóriába, és az adminisztrátorok törlik, ha megfelel a törlési kritériumoknak.
 • Ha nem értesz egyet egy cikk jelölésével * Ha a lap nem felel meg az azonnali törlés kritériumainak, vagy helyre akarod hozni, vedd le róla ezt a sablont. Abban az esetben, ha te vagy a szerzője, akkor ne vedd le ezt a figyelmeztetést. Ha te vagy a szerző és kifogásolod a törlést, akkor írd be ezt a lap tetejére: {{azonnali-várj}} és indokold meg az oldal vitalapján. miért nem helyesled a törlést. * Ha a lap nem felel meg az azonnali törlés kritériumainak, de szerinted nem való a Wikiforrásba (formája, tartalma, vagy egyéb okok miatt), vezesd fel a lapot a Szavazás törlésről oldalon az ott leírt formában, ezután az {{azonnali}}(?) sablon levehető a cikk tetejéről
Képek
 • Milyen képek valók ide? * Hibás képek (rossz néven lett feltöltve, sérült a fájl). * Commonsba átvitt képek. * Olyan képek, amiket régóta nem használunk sehol. * Olyan nem szabad képek, amiknek van szabad alternatívája. * Felesleges képek (fel van töltve más néven is, vagy van egy nála minden szempontból jobb kép). * Általad feltöltött képek, amiket valamiért mégsem szeretnél a Wikiforrásban látni.
 • Milyen képek nem valók ide? * Jogsértő képek: használd a Szerzői jog valószínű megsértése oldalt. * Olyan törlési kérések, amiknél nem vagy biztos benne, hogy mások is egyetértenének (pl. pornográf képek): használd a Szavazás törlésről oldalt.
 • Képek jelölése * Ha fel akarsz venni egy képet a törlésre várók közé, helyezd el rajta a megfelelő sablont:
 1. Commonsba áthelyezett képek: {{azonnali-commons}}
 2. Több példányban feltöltött képek: {{duplikátum|másik kép neve (a Fájl: előtag nélkül)}}
 3. Minden egyéb: {{képtörlés|indoklás --~~~~}}
 4. Ha egyszerre sok képet akarsz jelölni, vagy más speciális problémád van, írd meg az adminisztrátorok üzenőfalára.
Régi

[1] (archívumok még nem voltak)

Alkategóriák

Ez a kategória az alábbi 3 alkategóriával rendelkezik (összesen 3 alkategóriája van).

A(z) „Azonnali törlésre váró lapok” kategóriába tartozó lapok

A következő 47 lap található a kategóriában, összesen 47 lapból.