Szerkesztővita:Slemi

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Üdv a Magyar Wikiforrásban! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A wiki-szövegek formai lehetőségeiről itt olvashatsz. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne amire nem találsz választ, akkor a Társalgóban érdeklődhetsz. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így irhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést! FBöbe 2006. június 14., 08:47 (UTC)

Wikisource — The Free Library[szerkesztés]

Hi, you seem to be active here. If you could fix this: Vita:Kezdőlap (Wikisource — The Free Library) it would be great. Thanks!

Tavaszi dal[szerkesztés]

Szia! Ha egy lapot törölni kell, akkor ne ürítsd ki kézzel, mert attól még nem törlődik. Ha egy szöveg jogsértő, akkor ide kell felírni: Wikiforrás:Szerzői jog valószínű megsértése, ha másért kell törölni, akkor valamelyik másik törlős lapra. Olvasd el az erről szóló irányelvet: Wikiforrás:Törlési irányelvek. Ezt a lapot felírtam a jogsértés miatti törlésre, és ha nem derül ki róla, hogy mégis használható, akkor 5 nap múlva törlendő. FBöbe 2007. január 27., 17:34 (CET)

Köszönöm szépen, zöld vagyok, elnézést :-( Slemi 2007. február 8., 08:02 (CET)

Formázás[szerkesztés]

<pre> 

{{fej
| szerző   =
| fordító  = 
| cím    = 
| szakasz  =
| előző   =
| következő =
| megjegyzés =
}}
<poem>

</poem >

[[Kategória:Versek]]

</pre>
<pre> 
<poem>
IDE A SZÖVEG
</poem >
</pre>
A fenti sablonba

szerkeszd bele a szöveget, hogy teljes munkát végezzél! Felette értelemszerűen a szező, fordító, cím. Nézzél meg néhány oldalt, úgy megszokja a szemed. Ezt a sablont csak be kell másolni, aztán mehet!

A pre az elején és a végén nem tartozéka a lapoknak! Jó munkát!

Zlajos 2009. február 15., 09:22 (CET)

Megismétlem,[szerkesztés]

kérem, hogy a fenti sablonba szerkeszd bele azt is amihez hozzákezdtél, ha az nem elég, nézd meg az eddigi több mint 12000 szócikket, mondjuk szerző: Juhász Gyula verseit szerkesztési nézetben. Szerintem egyszerű egy sablont bemásolni az elkezdett szócikk üres lapjába, majd a megfelelő helyre beírni, bemásolni a tartalmat. Vagy vidd át a Wikipédiába, ha ez a forma nem tetszik. Esetleg nézz meg egy angol lapot:[[1]]

Jó munkát:Zlajos 2009. március 8., 11:45 (CET)

Tetszik[szerkesztés]

a munkád. Mindig elolvasgatom.

Zlajos 2009. március 20., 17:43 (CET)