Szerkesztővita:Mmellar

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Üdvözöllek a Wikiforrásban! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az Első lépéseket, hogy megismerkedj a projekttel. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ, akkor a Társalgóban vagy a vitalapomon érdeklődhetsz. Kérlek különösen ügyelj a felküldött szövegek jogtisztaságára, mert a jogi problémák komolyan árthatnak a projektnek. A hozzászólásaid így írhatod alá: ~~~~. Ez be fogja helyettesíteni a neved és a dátumot. Sok sikert és jó szerkesztést! FBöbe 2007. március 22., 16:44 (CET)

Új lap felküldése, útmutatók és irányelvek[szerkesztés]

Szia! (Először is egy megjegyzés: ha nem értesz valamit abból, amit itt írtam, akkor kérdezz, nem tudom mennyire ismered a wikis szakkifejezéseket, és még nincs rendesem megírva a segítség.) Kérlek olvasd el a Wikiforrás:Az első lépések/Új szöveg lapot, mielőtt új szöveget küldesz fel. Ezekre figyelj:

Jó lenne, ha az Elsô részben lapot átneveznéd a megfelelő névre, és egy lapon lenne az egész szöveg.

Egy másik fontos kérdés hogy ugye nem jogsértő a szöveg? Ha a saját szöveged, az ebből a szempontból jó, egyébként pedig az olyan szövegeket, amiknek a szerzője nem hunyt el 70 évnél régebben csak engedéllyel használhatjuk.

Másrészt nem vagyok biztos benne (de az ellenkezőjében sem) hogy a szöveg a Wikiforrásba való. Olvasd el a Wikiforrás:Mi való a Wikiforrásba irányelvet, és döntsd el. Ha nem ide való, akkor szólj. Most nem tudok ezzel foglalkozni, de később visszanézek rá.

FBöbe 2007. április 18., 21:54 (CEST)

Teljesen igazad van, Böbe. Most, hogy jobban belenéztem a Wikiforrás irányelveibe rájöttem, hogy az írásom nem ide való. Kérlek töröld ki minden nyomát. Köszönöm! Mmellar 2007. április 20., 01:57 (CEST)

OK, a User:Mmellar/Segítség:Wiki jelölőnyelv és az Elsô részben lapokat töröltem. A Wikiforrás:Homokozó lapon és a Kategória:Nyelvészet most nincs rajta, de a laptörténetből elérhető. Ha szeretnéd a laptörténetből is tudom törölni. FBöbe 2007. április 20., 13:59 (CEST)