Szerkesztővita:Karmela

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Üdvözöllek a Wikiforrásban! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az Első lépéseket, hogy megismerkedj a projekttel. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ, akkor a Társalgóban vagy a vitalapomon érdeklődhetsz. Kérlek különösen ügyelj a felküldött szövegek jogtisztaságára, mert a jogi problémák komolyan árthatnak a projektnek. A hozzászólásaid így írhatod alá: ~~~~. Ez be fogja helyettesíteni a neved és a dátumot. Sok sikert és jó szerkesztést! FBöbe 2007. március 28., 18:09 (CEST)Válasz[válasz]

Szia Karmela[szerkesztés]

Örülök, hogy te is szerkeszted a Wikiforrást, áldásos tevékenységedet már a WP-n is megfigyeltem. Ott nem volt alkalmam, hogy kifejezzem elismerésemet, remélem itt is sokat lendítesz a projekten.

Most még arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy létezik egy "Sablonok listája", ahol az új és közhasznú,vagy több szerkesztő érdeklődését is felkeltő sablonokat felsoroltuk és be is mutatjuk. (már amit lehet) A listát én készítettem és csak nagyon kevés infó van megadva róluk, de nincs akadálya annak sem, hogy röviden leírd a használatát, előnyeit, működését. Ez egy új szerkesztőnek valószínűleg még jól jöhet. Az általad készített "félig védett" sablont is ilyennek tartom, jó volna ezt is ott besorolni, persze csak akkor, ha te is egyet értesz ezzel.

További jó szerkesztést, kellemes időtöltés, jó munkát kívánok... - Üdv. » KeFe « vitalapom 2007. május 8., 06:31 (CEST)Válasz[válasz]

Kategóriák többes és egyes száma[szerkesztés]

átvive ide


Karmellának[szerkesztés]

Ha valóban élvezi a bizalmadat, akkor ne csak megjegyzést tegyél, hanem szavazz! A funkciók halmozásáról pedig nem értek egyet veled, mert ez a két funkció még jobb körökben sem lehetne halmozás. A hatalomról pedig meggyőződhetsz, ha jelentkezel adminnak, én támogatni foglak! (nem megjegyzéssel...) - Üdv. » KeFe « Kép:Nyíl.gif vitalapom 2007. május 13., 18:11 (CEST)

Kösz az ébresztőt a wikipédiában! Karmelaposta 2007. május 15., 10:34 (CEST)Válasz[válasz]

Kategóriafa sablon[szerkesztés]

Szia! Jobb lenne egy paraméteres sablonnal rakni be a kategóiafát a kategóriák lapjára. Ez azért jobb, mert amikor majd odáig fejlesztjük, hogy egyénileg, css-ból lehet a formázást állítani (háttérszínt pl.) azt könnyebb lesz egy sablonban bevezetni, mint sok különálló lapon. MIndjárt csinálok hozzá sablont. Az eddigieket később robottal megpróbálom kicserélni a sablonra (aztán ha nem megy akkor kézzel kell).

FBöbe 2007. május 17., 21:27 (CEST)Válasz[válasz]

A sablon nem sikerül. Próbálkozom, de nem tudom rávenni, hogy működjön akkor is, ha a kategória paraméer. Egyébként itt van: sablon:kategóriafa. Nyugodtan folytasd sablon nélkül, aztán majd ha mégis sikerül megcsinálni, akkor robottal kicserélem. FBöbe 2007. május 20., 11:55 (CEST)Válasz[válasz]

Regényes életrajzok[szerkesztés]

Ez ugye csak eltévedt, kategória akar lenni és törölhető? FBöbe 2007. május 22., 20:59 (CEST)Válasz[válasz]

Wikivakáció[szerkesztés]

Nagytakarítás[szerkesztés]

Szia, örülünk, hogy újra itt vagy! Kiganéztam rendesen, FBöbe is hólyagosra dolgozta kezét, de azért maradt restancia. Pl. neked van egy User:Karmela oldalad, meg egy User:Karmela/userlap oldalad. Jelentős különbséget nem fedeztem fel a kettő között, kérlek, ha van ezek között olyan, ami már nem kell, akkor szólj vagy jelöld törlésre. Tudod, vissza kell bontani először ahhoz, hogy újra lehessen építeni :)) Köszönettel, --Burumbátor privátügyek adminügyek 2007. augusztus 4., 19:41 (CEST)Válasz[válasz]

Terckvart vagyok[szerkesztés]

Itt még nem írtam. Talán sikerül. Egyáltalán idevaló?
Amint látod, elkészült a Heptatoniák. Ezzel kapcsolatban kérdezem: A Bárdos-írások időponzjait te írtad be? Nem, minzha kifogásom volna, sőt nagyon köszönöm. Azt gondoltam, hogy elég az írás címe.

Ha még bármi hiányt felfedezel, kérlek, javítsd.

Már régen eszembe jutott, csak elfeledkeztem megkérdezni: tulajdonképpen, hogyan fedezted/fedeztétek fel, hogy létezik az írásom? Véletlen ez, vagy van valam célszerű "vándorlási" módszer?

Más: Tanulmányozom a wiki írásjeleit, de még nem látom, hogy mi a különbség a ";" és a ":" wikijelek között.
Javaslod, hogy én is készítsek magamról szóló írást? Van, aki képet is közzé tesz.
Fogok még jelentkezni. Üdvözletem küldöm

--81.183.95.92 2008. július 26., 17:43 (CEST)Válasz[válasz]

A wikipédiában válaszoltam neked, itt: w:Szerkesztővita:Terckvart. Ezt az oldalt nem nagyon figyelem, ha üzenni akarsz, akkor inkább a Wikipédiabeli vitalapomra írjál, ide: w:Szerkesztővita:Karmela.

Szerszámleltár[szerkesztés]

Kedves Karmela!

Most talán kimondhatom végleg, hogy elkészültem az őseim orgonáiról szóló leírással.Most következhet az általad javasolt szerszámleltár - eredeti szöveggel. Csak azt nem tudom, hova illesszem be. Jó az, ha a szócikkben kijelölöm a leltár szót és ott helyezem el?

Üdvözlettel --Terckvart 2009. február 26., 14:28 (CET)Válasz[válasz]