Szerkesztővita:Einstein2

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Üdvözöllek a Wikiforrásban! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az Első lépéseket, hogy megismerkedj a projekttel. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ, akkor a Társalgóban érdeklődhetsz. Kérlek különösen ügyelj a felküldött szövegek jogtisztaságára, mert a jogi problémák komolyan árthatnak a projektnek. A hozzászólásaid így írhatod alá: ~~~~. Ez be fogja helyettesíteni a neved és a dátumot. Sok sikert és jó szerkesztést!

Szia! Sajnos a Micimackó még nem használható szabadon, engedély nélkül nem lehet felküldeni. Felírtam törlésre, körülbelül 5 nap múlva töröljük. Légy szíves figyelj a szerzői jogokra, a művek szerzői védelme a szerző halála után (a halálát követő első január 1. után) 70 évvel jár le. Üdv: FBöbe 2008. május 2., 13:43 (CEST)

Szia! Légyszíves ne küldj fel jogvédett szövegeket engedély nélkül. Milne 1956-ban halt meg, azóta nem telt el 70 év, ezért még nem használhatók szabadon a művei. Felírtam törlésre a Micimackó kuckója lapot. Üdv: FBöbe 2008. május 2., 19:11 (CEST)

Sablonok[szerkesztés]

Szia! Amikor forrásszöveget töltesz fel, légy szíves írd be a szócikknél a fej sablon megjegyzés rovatába a {{kiadás}} és {{szövegminőség|100%}} sablonokat. A 100% helyére természetesen annyit írj, ahánynál jár. A rendszer a következő: feltöltött forrásszöveg (ellenőrizetlen): 50%, a feltöltött szöveg nyomtatott irodalommal összevetve és kijavítva: 75% (ezt még te is megteheted). 100%-ot viszont csak akkor kaphat, ha rajtad kívül legalább még valaki ellenőrzi, lehetőleg másik nyomtatott irodalom (másik kiadás stb.) alapján. A feltöltött forrásszöveg vitalapján pedig légy szíves használd a {{szöveginfó}} sablont. A megfelelő rovatok értelemszerűen kitöltendők. :) A fent leírtakra egy jó példa: A Gare de l'Est-en és a vitalapja: Vita:A Gare de l'Est-en. Jó szerkesztést és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! :) Csega 2008. december 26., 20:26 (CET)

Szerzői...[szerkesztés]

Légy szíves figyelj a szerzői jogokra, a művek szerzői védelme a szerző halála után (a halálát követő első január 1. után) 70 évvel jár le:

George Tutoveanu (1872. november 20., Bârlad - 1957) román költő.

Üdv:Zlajos 2009. január 17., 18:15 (CET)

O.K.[szerkesztés]

És várjuk további közreműködéseidet, itt, a tízezredik szócikk küszöbén! (9 068)

Zlajos 2009. január 18., 16:41 (CET)

Kategória[szerkesztés]

Szia! Láttam, csináltál két kategóriát. Kérlek, hogy a {{szerzőkat|Dsida, Jen~o}} mintájára kategorizáld az ilyen kategóriákat. Ez elhelyezi a megfelelő kategóriában és a megfelelő ábécésorrendbe is teszi. Köszönettel, --Burumbátor privátvita adminügyek 2009. január 30., 17:18 (CET)

Forrás[szerkesztés]

Szia! A Székelyföld leírása c. cikk vitalapján kérlek használd a {{szöveginfó}} sablont és jelöld meg a forrást! Köszi szépen! :) Csega 2009. február 7., 11:42 (CET)

Pont erre gondoltam. Köszi szépen! :) Csega 2009. február 7., 20:30 (CET)