Vita:Hamlet

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Az Elnevezési szokások ezzel a lappal pédálózik a Nagyon hosszú művek szakaszban, ezért ha itt változtatsz a lapneveken, ott is javítsd át, amit szükséges. Ezt a megjegyzést pedig ne archiváld, amíg érvényes.FBöbe 2007. december 8., 20:40 (CET)

Tipp[szerkesztés]

Hamlet/Első felvonás/1. szín Ha így készítenéd el akkor nem kell a címlapra utalni, mert minden egyes lap tetején megjelenik. Én nem tartom jónak ezt a lapozó sablont a jelenlegi formájában. De Te tudod neked miért tetszik? KeFe 2006. június 9., 05:12 (UTC)

Hamlet/Első felvonás, 1. szín lapnévvel is kéne lenni hivatkozásnak a Hamlet lapra. De nincs. A / kezdetű hivatkozások sem gyártanak allapot. Nem tudom, pontosan miért, a Wikikönyvekben az (alap) névtérben is működik a /jeles allaphivatkozás.

Ez meggyógyult, most már van automatiklus hivatkozás az allapokon a főlapra, ha a főlap létezik. FBöbe 2006. augusztus 27., 22:17 (CEST)

A jelenlegi lapozósablont azért szeretem, mert egyszerű, semleges a kinézete, sok lapstílusba illeszkedik. Van hivatkozás a címlapra, az előző és a következő lapra, más szerintem nem kell. FBöbe 2006. június 14., 23:17 (UTC)

Befejeztem az allapokra szétszedést. Az ötödik felvonás két színe még így is túl hosszú. Az egyik 32, a másik kb. 44 KB. Nem tudom, hol lehetne őket megtörni. FBöbe 2006. június 18., 12:14 (UTC)