Szerkesztővita:Rapai Ágnes

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Wikisource-logo.png Üdvözlet a Wikiforrásban! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az Első lépéseket, hogy megismerkedj a projekttel. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ, akkor a Társalgóban vagy a vitalapomon érdeklődhetsz. Kérlek különösen ügyelj a felküldött szövegek jogtisztaságára, mert a jogi problémák komolyan árthatnak a projektnek. A hozzászólásaid így írhatod alá: ~~~~. Ez be fogja helyettesíteni a neved és a dátumot. Sok sikert és jó szerkesztést! OsvátA © Palackposta 2008. február 14., 11:16 (CET)

Válasz a válaszra[szerkesztés]

Szia! Nem tisztem eldönteni, hogy az ember feltölti-e saját verseit a Wikiforrásba, vagy csak hozzájárul ahhoz, hogy feltöltsék, mindenesetre muszáj volt meggereblyéznem. :-) Azt azonban tudnod kell, hogy mivel ez egy szabadon szerkeszthető projekt, bárki bele is barmolhat. Úgy értem belefirkálhat, beletörölhet. Szóval nem árt szemmel tartani azt, ami itt van. Üdv: OsvátA © Palackposta 2008. február 14., 11:27 (CET)

Szia Ági[szerkesztés]

Létrehoztam a "szerzői" lapodat és innen a Wikiforrás alap névterében helyeztem el a verseidet. A szerzőilapon írd be az új versed címét, ahogy a jelenlegieket látod, mentsd le, majd kattints a piros hivatkozásra - és írd be a versedet. - Üdv. » KeFe « Nyíl.gif vitalapom 2008. február 14., 14:03 (CET)

u.i.: Ide is feltölthetsz egy fényképedet, ezért a szerzői lapon meghagytam a kép formátumát, csak a kép nevét kell átjavítanod. - Üdv. » KeFe « Nyíl.gif vitalapom 2008. február 14., 14:07 (CET)

Jézus, Rilke[szerkesztés]

Lehet, hogy nics igazam, de nekem bánccsa a szememet, hogy a Jézus és a Rilke között nincs vessző. Szerintem így volna helyes: Jézus, Rilke...

Akkor viszont át kellene nevezni a lapot: - Üdv. » KeFe « Nyíl.gif vitalapom 2008. február 16., 08:43 (CET)

Wikidézet[szerkesztés]

Szia! Itt: [1] üzentem. OsvátA © Palackposta 2008. február 22., 10:55 (CET)