Szerkesztővita:Boer Maria

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Szia!

A Társalgóban hagyott üzenetedre válaszolok. Remélem jól értem, hogy te igazából a Wikipédiában szeretnél szerkeszteni, de valamilyen problémád van, és ehhez itt kérsz segítséget. (Itt is szívesen látunk, és a bemutatkozásod alapján van, amit inkább ide, a Wikiforrásba kéne felraknod a Wikipédia helyett.)

A Wikipédiában megtaláltam a regisztrációdat és a két szerkesztésedet is: w:Szerkesztő:Komjatyan Maria és w:Szerkesztővita:Komjatyan Maria. A Szerkesztők listájában] is benne vagy, tehát nem tűnt el a regisztrációd.

Úgy látom, hogy a belépés körül volt valamilyen problémád. Ezt könnyebben tudnék segíteni megoldani, ha pontosabb információkat adnál a hibáról (pontosan milyen lépésekkel próbálkoztál, melyik lapon, mi volt a pontos hibaüzenet (legjobb ha idemásolod)). Először azt gondoltam, hogy a kiléptető időkorlátba ütköztél: a rendszer egy idő után automatikusan kiléptet, ilyenkor újra be kell lépni. Az is lehetett a gond, hogy amíg nem telik el 4-5 nap a regisztrációdtól, nem szerkeszthetsz bizonyos lapokat. Lehet, hogy ez volt a hiba, ez esetben várnod kell néhány napot, és nem fogsz többet a hibába ütközni.

A Wikipédián ajánlott egy mentort kérned. Kattints a linkre, ott elolvashatod, miről szól a dolog. (Röviden: Lesz egy tapasztalt segítőtársad, aki válaszol majd a kérdéseidre és segít eligazodni a Wikipédiában.)

Ha bármi kérdésed van, felteheted a vitalapomon, szívesen válaszolok. Üdv: FBöbe 2008. augusztus 17., 13:14 (CEST)