Szerkesztővita:BáthoryPéter

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Gratula az adminsághoz, userlapodon piroslink van, jó munkát. ;-) --grin 2010. december 7., 12:05 (CET)

  • Gratula! A piroslinket javítottam közben, bocs, hogy belenyúltam. --Burumbátor privát admin 2010. december 7., 12:08 (CET)

Köszönöm! --BáthoryPéter 2010. december 7., 14:44 (CET)

Vandálszűrő[szerkesztés]

Ha támogatod a vandálszűrő aktiválását, itt tudsz szavazni mellette, vagy akár ellene. --grin 2010. december 8., 16:36 (CET)

Szerkablak[szerkesztés]

Köszönöm szépen, amit már eddig csináltál! --Burumbátor privát admin 2010. december 14., 05:26 (CET)

Az adminállapotod[szerkesztés]

Üdv. Én egy helytartó vagyok. Nemrégiben egy új irányelvet fogadott el a közösségi konszenzus a "speciális jogok" törlését illetően. Ezen irányelv szerint a helytartók felülvizsgálják az adminisztrátorok aktivitását azokon a wikiken, amelyeknek nincs elfogadott inaktivitási irányelvük.

Te megfelelsz az inaktivitási feltételnek (2 éven keresztül nem szerkesztettél és nem léptél be) a huwikisource oldalon, ahol te egy adminisztrátor vagy. Mivel az xxwiki oldalon nincs adminisztrátor-felülvizsgálati folyamat, a globálisat alkalmazzuk.

Amennyiben vissza szeretnéd kapni a jogaidat, értesítened kell a közösséget, hogy a helytartók közölték veled az inaktivitási problémádat, és meg kell vitatnod az ügyet. A közösségi vita után, ha a közösség is azt akarja, hogy megtartsd jogaidat, kérlek vedd fel a kapcsolatot a helytartókkal a helytartók üzenőfalán, és linkeld be a helyi közösségi vitát, amelyben a közösség kifejezi az igényét a jogaid megmaradása mellett.

Mi, a helytartók elbíráljuk a válaszokat. Ha nem érkezik válasz kb. egy hónapon belül, megkezdjük az adminisztrátori jogok eltávolítását. Kétség esetén elbíráljuk a válaszokat, és tájékoztatjuk a döntésről a helyi közösséget. Amennyiben bármilyen kérdésed van, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a helytartók üzenőfalán.

Üdvözlettel, Rschen7754 2014. március 5., 08:07 (CET)

  • Én támogatom, hogy megtartsd, ha te is akarod. A Kocsmafalon február 25-én amúgyis jeleztem egy hibát, amit jó lenne elhárítani. --Vadaro (vita) 2014. március 6., 22:20 (CET)
Van pár dolog, amit csúnyán félbehagytam, jó lenne legalább ezeket befejeznem. A kérdés, hogy kikből áll a közösség (akinek az egyetértése kell) és hol lehet elérni. Az elmúlt hónap szerkesztéseit tekintve rajtad kívül csak Csega és Pataki Márta szerkesztett :( --BáthoryPéter (vita) 2014. március 6., 23:48 (CET)
Én is támogatom. :) Jó kérdés, hogy jelenleg kikből áll a közösség... Csega 2014. március 10., 13:20 (CET)

A Wikidézet-ben a Kocsmafalon szavazással oldották(-tuk) meg: [:https://hu.wikiquote.org/wiki/Wikidézet:Kocsmafal#FONTOS:_Adminok_aktivitásának_felülvizsgálata]. Ott a szakasz végén egy link van a Mediawike-re, ahol ezt intézték. Többet erről nem tudok, hiányos angol nyelvtudásom miatt sem. Sajnos, én is csak nemrég jöttem "vissza". Igen, halódó állapotban van ez a projekt, pedig fontos és jó dolgok vannak itt, nem szabadna hagyni teljesen elhalni. --Vadaro (vita) 2014. március 10., 21:31 (CET)

Én is csak nemrég tértem vissza, de egyetértek, a feltöltenivaló is sok még, a lektorálásról és átstrukturálásról nem is beszélve. Van egyáltalán aktív admin jelen pillanatban? Csináltam erről egy kocsmafali témát, hátha abból kiderül. Csega 2014. március 11., 09:16 (CET)