Szerkesztővita:Admirerofvoguls

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Üdvözöllek a Wikiforrásban! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az Első lépéseket, hogy megismerkedj a projekttel. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ, akkor a Társalgóban vagy a vitalapomon érdeklődhetsz. Kérlek különösen ügyelj a felküldött szövegek jogtisztaságára, mert a jogi problémák komolyan árthatnak a projektnek. A hozzászólásaid így írhatod alá: ~~~~. Ez be fogja helyettesíteni a neved és a dátumot. Sok sikert és jó szerkesztést!


Légy szíves mindenképp nézd meg az új szöveg felküldéséről szóló lapot. Ha nem formázol meg egy szöveget az ott és az onnét elérhető lapokon leírt szokásoknak megfelelően, akkor a szöveg végére írd be ezt: {{forma}}. Ez a formázás hiányát jelsző sablont fog a lapra illeszteni, így könnyebb lapot később megtalálni.

Üdv és jó szerkesztést: FBöbe 2007. június 1., 23:17 (CEST)

Vogul cikkeid[szerkesztés]

Szia! Mind a négy cikk nagyon érdekes volt, csak így tovább! Cikkeidet megformáztam és át is neveztem, kérlek ne lepődj meg. Úgy gondolom, hogy így jobb a nevük, amiket Te adtál a lapoknak, azok mind megmaradtak átirányításnak. Tehát minden megvan, a "Népköltészet" kategóriában lettek lehelyezve, csak új neveik vannak a cikkeknek. Üdvözlettel, --Burumbátor privátügyek adminügyek 2007. július 29., 11:37 (CEST)

Szerzői jogok[szerkesztés]

Szia! Ha Andrej Tarhanov kortárs, akkor gondolom nem 1936-ban vagy az előtt halt meg, a művei nem közkincsek. Van engedély a GFDL licenc alatti publikálásukra? Ha van, akkor légyszíves ezt tüntesd fel a vers vitalapján. Ha nincs, akkor sajnos törölnünk kell a lapot.

Ha szabadon használható a mű, akkor jó lenne Andrej Tarhanovról is egy-két életrajzi adat.

Üdv: FBöbe 2007. szeptember 20., 19:39 (CEST)

Mivel nem reagáltál, és nem tudtunk meggyőződni róla, hogy szabadon használható a mű, felírtam a jogsértés-gyanúsak közé. Körülbelül öt nap múlva törlődik, ha nem lesz engedély. Ha mégis szabadon felasználható volt, akkor ezt jelezd, és újra feltöltheted. (Ha töröljük, akkor semmiképp ne töltsd fel újra annak jelzése nélkül, hogy mégis szabadon használató.) Üdv: FBöbe 2007. szeptember 25., 20:41 (CEST)