Segítség:Böngészés

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Az itt található linkek közül néhány csak akkor jelenik meg egy lapon ha be vagy jelentkezve, ezért ha nem találod az oldalon, akkor jelentkezz be vagy nézd meg a beállítások oldalt!

Több lehetőség is van ha meg akarsz keresni egy számodra érdekes cikket, művet, publikációt vagy egyszerűen csak böngészni akarsz a Wikiforrásban:

  • A Wikiforrás Kezdőlapján lévő hivatkozásokra kattintva választhatsz a készülő és a már elkészült könyvek közül.
  • Ugrás egy lapról a másik lapra: ehhez nem kell mást tenned mint rákattintani egy kék szóra az éppen nyitvalévő lapon.
  • Egyszerűen használd a keresőboxot, amit minden oldal szélén megtalálhatsz. (Lásd még: Keresés.)
  • Amennyiben olvasgatni szeretnél vagy csak véletlenszerűen megnézni bármilyen már elkészült lapot, akkor kattins a Lap találomra linkre, melyet minden oldalon megtalálhatsz (alapbeállításként) a bal oldali menüben. (Ha be vagy jelentkezve és átállítottad a kinézetet, akkor a lap tetején vagy alján is lehet).
  • Kattints a Friss változtatások linkre (ezt minden oldal bal szélén vagy a tetején vagy az alján lévő menülistában megtalálhatod) ha szeretnéd megnézni a legfrissebb (legutóbbi) változásokat. Itt pontosan láthatod hogy ki, mikor, milyen lapot készített vagy szerkesztett. A Friss változtatások képének beállításaival kapcsolatban a Megjelenítési beállítások oldalt nézheted meg.
  • Kattints a Figyelőlistám linkre ha meg akarod nézni azt, hogy a figyelőlistádba felvett lapok közül melyik változott. Bővebben információ a Figyelőlista segítségben olvasható.
  • A bal oldalon lévő Mi hivatkozik erre menüpontra kattintva megtudhatod, hogy mely más oldalak illetve cikkek hivatkoznak az adott oldalra vagy lapra.
  • Speciális lapok: ezen az oldalon egy listába gyűjtve találod meg az összes olyan linket, amely a szerkesztéssel, beállítással, lapokkal stb. kapcsolatban fontos lehet. Itt többek között megtalálható az:

Lásd még[szerkesztés]