Wikiforrás-vita:Címlapminta

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Öööö. Nem tudom, megsértek-e ezzel valakit, de ez a címlapminta nem a legszebb. Az bizots, hogy a tetején lévő, angol és értelmetlennek tűnő "__NOTOC__ __NOEDITSECTION__" felirat nem tűnik jó ötletnek. Át kellene alakítani, vagy törölni, de legfőképp: ilyen formában nem használni. Gubb 2006. július 17., 13:15 (CEST)

Ez a kérdés a Minek van agyondíszítve az egész? -- globális halmaz részhalmaza. (viszont sehol egy klikk a különös betűkre, jelekre) OsvátA

Gubnak: A "__NOTOC__ __NOEDITSECTION__" azt a célt szolgálja, hogy a szerkesztés közben (a címlap formázása, kialakítása) jelenjen meg a tárgymutató és a szerkesztő gombok. Mint a lapon olvasható, a címlap elkészülte után a nowiki eltávolításával ezek már nem jelennek meg. Azért van rá szükség, mert egy hozzám hasonló gyakorlatlan felhasználó, így segítség kérés nélkül is beállíthatja ezeket, és egy minimális védelmet is biztosít a lapnak.
OsvátA-nak: Ha úgy gondolod hogy valami hiányzik, kérlek pótold. Ha figyelmesen elolvasod, akkor megtalálsz egy linket, amely a Segítség:Tartalom lapot érheted el. Úgy gondoltam, hogy ott minden megtalálható. De bármilyen más hiányt, vagy általánosan szükségesnek vélt linket is berakhatsz, ha jónak látod.

Azon kívül, nem ártana más stílusú CÍMLAPOT is elkészíteni, hogy legyen belőlük választék. Nemo - vita 2006. július 18., 08:31 (CEST)

Én általában jobban szeretem az egyszerű kinézetű lapokat, mint a dobozosokat, még művek címlapjaként is. Ha a mindenképp szükséges irányelveken és segítségeken túljutottam, akkor megpróbálom úgy átalakítani ezt a lapot, hogy jobban nézzen ki itt is és hogy kevesebb dolgot kelljen törölni az élesítéséhez. FBöbe 2007. január 11., 21:16 (CET)