Szerkesztővita:SZERVÁC Attila

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Szia!

Olvastam a mail-t, köszönöm a válaszod. Természetesen nagyon megfelel a CC BY-SA 3.0, de ezt itt is jelölni kell. Ezt most megtettem a Szerző-lapon, és mint láthatod, elkezdtem kitöltögetni (az első 3 mű címével). Ugyanúgy folytathatod a többi művel. A Szerző- és a Kategória-lapot is betettem kategóriákba, ahogy itt szokták. További jó munkát, szia! --Vadaro (vita) 2014. április 27., 20:16 (CEST)

Kategorizálás[szerkesztés]

Csak most néztem rá a vitalapomra.

Általában úgy szoktuk csinálni, hogy a kötetek és/vagy ciklusok szerinti sorrendet a Szerző-oldalon tüntetjük fel, tehát a Szerző:Szervác József oldalon. Látom, hogy már létrehoztál ciklusok szerinti kategóriákat; - ezeket törölni vagy átnevezni csak admin tudna.

A Kategória-lapokra soha nem szoktunk billentyűzetről beírni címeket, linkeket; ott csakis azok a művek szoktak megjelenni, amiket már megírtál, és a rendszer maga helyezi be őket. A létrehozott Kategória-lapok felső mezőiből tehát jó lenne a beírt műveket törölni, illetve átmásolhatod őket a Szerző-lapra, ahogyan az előbb írtam: ciklusok, kötetek szerint. Üdv. --Vadaro (vita) 2014. április 30., 21:24 (CEST)

Community Insights Survey[szerkesztés]

RMaung (WMF) 2019. szeptember 9., 16:31 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[szerkesztés]

RMaung (WMF) 2019. szeptember 20., 21:12 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[szerkesztés]

RMaung (WMF) 2019. október 4., 19:02 (CEST)