Szerkesztővita:NCurse

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Felkértem FBöbét, hogy jelentkezzen admin-bürokratának. Fiatal kora ellenére én bízom abban, hogy elválalja, és el is tudja látni ezt a feladatot. Természetesen még több adminra lesz szükség. Ha egyetértesz velem, és a jelentkezés is megtörténik, - kérlek támogasd Te is. Esetleg jelezhetnéd ezt a vitalapján is.

Még annyit, hogy új vállalásaid ellenére, szeretnélek arra kérni, hogy a Wikiforrás lapjainak magyarításában vegyél/vállalj részt. Ha Te ezt nem teszed, akkor kilátástalan, hogy mikor vállnak ezek a lapok magyarnyelvűvé. Én minden esetre számítok rád. És ha megteszed - előre is megköszönöm. Üdv. KeFe 2006. június 5., 07:41 (UTC)

Számíthattok rám. Besegítek. Fböbét meg támogatom természetesen. NCurse 2006. június 7., 15:13 (UTC)

Adatbázis lekérdezések redirect[szerkesztés]

Ez a lap átirányítás és senki sem hivatkozik rá. Mégsincs a törlendők között. Te mozgattad át. Miért hagytad meg a redirectet? FBöbe 2006. június 13., 20:33 (UTC)

Mert megszoktam, hogy ilyenkor a felesleges redirektet törlöm magam, de rájöttem, h itt nem tudom, ezért mintegy system errorként továbbálltam. Bocsi, töröld nyugodtan. :) NCurse 2006. június 14., 07:43 (UTC)

segitséget kérlek[szerkesztés]

irtam egy szerkesztést is roszul irtam a cimét át javitanád lécives előre is köszönöm ja is megtalálod ha rá keresel miket szerkesztetem