Szerkesztővita:Mennykű

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Üdvözlünk a Wikiforrásban! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az Első lépéseket, hogy megismerkedj a projekttel. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ, akkor a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérlek különösen ügyelj a felküldött szövegek jogtisztaságára, mert a jogi problémák komolyan árthatnak a projektnek. A hozzászólásaid így írhatod alá: ~~~~. Ez be fogja helyettesíteni a szerkesztői nevedet és a dátumot. Sok sikert és jó szerkesztést! OsvátA © Palackposta 2012. április 5., 14:52 (CEST)

Gutenberg Project[szerkesztés]

Szia!

Mivel csak véletlenül találtam rá a nekem szánt üzenetedre, ezért alább bemásoltam azt:

"Szia, Hamarosan megjelentetem a Népdalok és mondák első kötetet a Project Gutenbergen, sok hibát találtam a te verziódba, újra ocr-eztem, a két eredményt keresztmetszettem, ha gondolod megosztom a különbségeket hogy tudd javítani, párat már javítottam de nem látom értelmet ennek az egész wikisource dolognak, miért kell könyveket feldarabolni, tehát kizárólag a PGn fogok tovább dolgozni. Formázás, html készítés meg hátra van amibe lesznek az oldalszámok meg linkek stb. Gondoltam megkérdem, ne legyen sértődés a vége, hogy szeretnéd-e a neved megjelenjen a credits line-ba? Mennykű (vita) 2012. április 24., 05:30 (CEST)"

Köszönettel veszem, hogy felhívtad a figyelmem a Népdalok és mondák (3. kötet)-ben található különbségekre és a szükséges javításokat el fogom végezni. Láttam a PG-n megjelent változatot és a többi munkát is, melyhez gratulálok.

Üdvözlet

Orsb (vita) 2012. július 17., 13:56 (CEST)