Szerkesztővita:Barlangász 92

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

.

A Tisza[szerkesztés]

Kedves Barlangász 92!

Az általad készített Petőfi Sándor A TISZA lapot azonnali törlésre jelöltem (lásd ott), mivel a vers - Petőfi más verseihez hasonlóan - már megvan a Wikiforrásban.

Lásd még Szerző:Petőfi Sándor és Kategória: Petőfi Sándor.

Üdv. Vadaro (vita) 2016. május 28., 20:16 (CEST)

  • semmi gond- barlangász 92

Válasz[szerkesztés]

Szia, Barlangász 92!

Olvastam a vitalapomra írt üzeneted. Ez a Wikiforrás nevű projekt most épp hullámvölgyben van, nincs szerkesztői közössége. Mivel neked - láthatóan - magát a wiki-nyelvet is tanulgatnod, gyakorolnod kell, azt javaslom, hogy ne itt próbálgasd, hanem a Wikipédián kérj segítséget, vagyis "mentort." Ott több szerkesztő is foglalkozik mentorálással, tehát újak segítésével. Az alapok megismerése és begyakorlása után sokkal könnyebb lesz ide visszatérned, ha továbbra is ez a projekt érdekel. Üdvözlettel: --Vadaro (vita) 2016. június 21., 22:32 (CEST)

Válasz a "szia a magyar nyelvű wiki hírek miért nem szerkeszthető" kérdésre[szerkesztés]

Szia! Ott is az volt a helyzet, hogy alig volt szerkesztője, nem volt szerkesztői közösség, nem lehetett megfelelően kézbentartani a projektet. Ezt látva, a Wikipédia aktív szerkesztői szavazáson döntöttek a Wikihírek szerkeszthetőségének megszüntetéséről.

Arra kérlek, ha nem esik nehezedre, üzenetek írásánál tartsd be a helyesírás legalapvetőbb szabályait, mint: mondat elején nagy kezdőbetű, írásjelek. Üdv. --Vadaro (vita) 2016. július 2., 16:26 (CEST)

Babona[szerkesztés]

Két bejegyzést, amikben babonákra utaltál, töröltem, mert ezek nem forrásszövegek, saját kutatásnak minősülnek. Üdv, --Burumbátor privát admin 2016. július 12., 11:51 (CEST)

Sajnos, kedves Barlangász, ilyen szövegek vitalapra sem valók. --Burumbátor privát admin 2016. augusztus 22., 11:38 (CEST)

Paranormális[szerkesztés]

Nem, ide csak olyan dolgok kerülhetnek bele, amelyek már megjelentek nyomtatásban, és semmilyen szerzői jog nem védi. A Te gondolataid talán egy blogba, vagy éppen egy füzetbe valók. Ja, és tetszik, ahogy lenyúltad az aláírásomat! :) – Burumbátor privát admin 2016. szeptember 21., 13:07 (CEST)