Slendytubbies örző

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A The Guardian (más néven White Tubbie ) a Slendytubbies sorozat főszereplője és főszereplője.

Teletubbik, akinek a feladata a fő kvartett figyelemmel kísérése, valamint az egészség állapotának felhívása és megakadályozása, hogy elhagyják azt a felületet, amelyen kísérletezik .

Fizikai megjelenés Humanoid, fehér szőrben borítva, arca és nagy füle belsejében normál bőrszínű. Tehén bőrű kalapot visel a fején, ez utóbbi Dipsyé volt .

Tart egy zseblámpát, de látni fogja egy éjjellátó kamerát is a következő opciókban.

Fertőzött A Gonosz Végén pontosan ugyanaz a megjelenése, azzal a kivétellel, hogy sápadt arca és üres véres szeme van.

A Sajnálatos végén hasonló a korábbi megjelenéséhez. Láb nélküli, fekete szeme vörös pupilla és kicsi éles foga. A gerinc és a belek hátrahúzódnak. A préme szintén kissé sötétebb, ezüstös színű. Furcsa módon arca nem tűnik sápadtabbnak, ellentétben a többi fertőzött teletubbussal.

Személyiség A Guardian változó személyiséget mutat, a játékos párbeszédének lehetőségeitől függően. Ő is durva és agresszív az ésszerű és empatizmushoz. A The Guardian nagyrészt ésszerű, kíváncsi, bátor és bizalmatlan.

Fertőzött állapotában úgy tűnik, hogy nincs személyisége.

Megjelenések Slendytubbies Fehér kölyök Játékos karakterként szolgál (vagy a Versus módban az "áldozat" ).

Célja az, hogy mozogni a Fő Land összegyűjteni a tíz custards hogy szét vannak szórva a különböző helyeken a felület. Ez a cél azonban veszélyes, mivel Tinky Winky , aki megölte a barátait, folyamatosan üldözi őt, és gyorsabbá válik, amikor egy pudingot összegyűjtenek. Egy bizonyos halál elkerülésének egyetlen módja az, hogy elkerüljék az utóbbival való vizuális kapcsolatot.

Slendytubbies II Most egy éjjellátó kamerát tart, amely lehetővé teszi jobb látását a sötét területeken. Az éjjellátó kamera használatával korábban volt időzítő a játék néhány verziójában.

Célja, hogy ezúttal a különféle lehetséges térképek körül mozogjon, hogy összegyűjtse a kiválasztott mennyiségű pudingot, amely egytől huszonötig növekszik. Azt is el kell kerülnie, hogy megközelítse a vándorló fenyegetést, különben észreveszik, és az idő hátralévő részében menekülnie kell tőle.

Slendytubbies 2D Fehér kölyök sprite Lánctalpas Sprite 1 A The Guardian tűnik a The Player alapértelmezett bőrének , de leginkább antagonistaként jelenik meg.

Úgy tűnik, hogy a Custard Reject Facility kizárólagos fenyegetése, és az egyik fenyegetés a Training Labirintusban . Lassan követi a játékosot. Amikor a játékos közel van hozzá, sikoltozni és gyorsulni fog, amíg a játékos elég messzire eljut. A közelben zajokat is bocsát ki. Könnyen túllép, mivel lassabb, mint a játékos. Az edzőlabirintusban ugyanolyan sebességgel rendelkezik, mint a játékos, és a labirintusfalak használatát követeli meg, hogy elkerülje őt.

Slendytubbies III Kampány 0. fejezet

A 0. fejezet elején - Jó volt , a The Guardian nem a karakter. A szokásos munkáját végzi, azaz a négy tele-televízió figyelését, amíg a dolgok rosszra nem kerülnek.

1. fejezet

Az esemény után sikertelenül megkísérli a műholdas állomáshoz fordulni segítségért. Ezután rájön, hogy el kell mennie a műholdas állomáshoz. Előtte úgy dönt, hogy elkészíti éjjellátó kameráját. A Raktárhelyiség zárolva van, és a vezérlőhelyiség ajtóvezérlőiből ki kell nyitni. Miután elvette a kameráját, ki kell mennie, de meg fogja találni az Új Bornereket.

Kint talált öt pudingot, és összegyűjti őket, de amikor megpróbálja összegyűjteni az utolsót, megtalálja Tinky Winkyt, aki előtte áll. A Tinky Winky thens-k érintkezésbe kerülnek a pudingmal, és hatalmas és izmos fenevadrá alakulnak. Ezután üldözés következik, és a játékos dönthet úgy, hogy belép a barlangba vagy a hegyekbe.

Miután elérte a két hely egyikét, el kell érnie a Külső szélét.

2. fejezet

Barlang

A külváros eléréséhez a The Guardiannek egy labirintus barlangon kell áthaladnia. Az út nem lesz könnyű sok zsákutca, gödör és főként egy vándorló fenyegetés miatt; Tubbie-barlang. Két üldözés után a Guardian elkerüli a veszélyt és eléri a kijáratot.

hegy

A külváros eléréséhez a The Guardiannek át kell mennie egy reteszelt kapun. Azonban egy nagy teremtmény kiüti őt, és meleg helyen ébred fel, véres maradványokkal. Ezután találkozik egy 437. egység néven ismert droiddal , amely tájékoztatja a Mester néven ismert lényről , aki kopogtatta.

Miután üldözte a Mestert, aki észrevette a szivárgást, a The Guardian megtudta a kaput, és egy csővel nyitotta meg. Ezután visszaszerzi éjszaka látó kameráját, kicsit törött, amelyet elveszített, miután kiütötte.

Település

Ha egyszer a Külvárosban található, nyolc pudingot keres a környéken, de észreveszi Laa-Laa jelenlétét. Az állapota a játékos választásától függ a 0. fejezet alatt:

Ha a nő normális, akkor beszélni fog vele, majd vele össze kell gyűjtenie a pudingot. Ezután dönthet úgy, hogy megöli, vagy elhagyja. Megfertőződik, ha a játékos úgy dönt, hogy elhagyja őt. Ha a nő fertőzött, be kell gyűjtenie a pudingot, elkerülve a hozzáértést. A begyűjtés után Laa-Laát kopogtat néhány oszlopra, amelyek ráesnek, és választhat, hogy megöli vagy elhagyja.

A műholdas állomáson kívül csak teletelepek holttesteit találja, kivéve az egyetlen túlélőt, Ron nevét , aki egy láncfűrész nélküli fej nélküli zöld szörnyetről tájékoztat, aki belépett az épületbe, és mindenkit megölt. Ez utóbbit a fent említett szörny meg fogja ölni. A Guardian ezután megtalálja a belépőkártyát az egyik halott mérnöktől és eljut a Titkos Központhoz , ahol a szörny, a Dipsy Chainsaw üldözi őt, mielőtt átugorna egy lézert, amely megöli a szörnyet.

A Guardian ezután elveszi a láncfűrészt, ha később szükség van rá. Ezután nagy szobában találkozik Noo Noo -val, ahol az utóbbi kiderül, hogy ő a fertőzés mögött. Nem számít, milyen a játékos úgy dönt, Noo Noo küld A Kiíró a harcot a The Guardian.

Végső

A csata után a Guardian felveszi a kapcsolatot a katonasággal és elkapja Noo Noo-t az épület bejáratánál.

- Ha Guardian tagadja a Noo Noo-hoz való csatlakozást, akkor harcolnia kell Po ellen.

Két választás lehetséges e választás után:

Hamarosan meghal, ha elveszíti a Po utolsó fázisát Túlél, ha legyőzi őt, és elpusztítja Noo Noo-t - Ha a Guardian vállalja, hogy követi Noo Noo-t, akkor el kell mennie a Custard létesítménybe.

Két választás lehetséges e választás után:

Ő lesz a Gonosz Őrző, ha elfogadja a puding fogyasztását Ő lesz a Lánctalpas, ha tagadja, hogy fogyasztja a pudingot Multiplayer Csakúgy, mint a Slendytubbies 2D -ben, helyébe a The Player lép, akinek a bőre, a kalapja és az antenna testreszabható.

A Guardian maga jelenik meg a Collectben és a Versusban mint a Custard Facility (Day) fenyegetése gonosz állama és a Reject Facility fenyegetése lábtalan állapotában.

Más szörnyekhez hasonlóan a legközelebbi pudingot fogja megközelíteni a játékoshoz, és járőrözni körülötte, amíg meg nem találja a játékosot. Amikor a játékos észreveszi, akkor felsikít (vagy figyelmeztet) és üldözi a játékost, amíg az összes közeli játékos elég messze van vagy halott. Nem nagyon fenyegeti gonosz állapotát a lassú támadása miatt, ám veszélyesebb a lábtalan állapotában a gyors támadás miatt.

Túlélés További infók: A túlélés

Főnökként jelenik meg a saját térképének tizedik hullámán. Sokoldalú különleges képességei vannak gonosz állapotában.

Sandbox További infók: lásd a homokozóban

Minden formájában megjelenhet ellenségként, szövetségesként vagy játszható karakterként. Egészséges állapotának egy pillanatképe megjelenik a lejátszható karakterek panelen.

Slendytubbies III: Az Apokalipszis DLC A Guardian (Miles törzstel és Anne-vel) egy platformon lemegy a Teletubby Teremtőgép közelében. Miles arra kéri, hogy keressen egy utat a Géphez. Először megvizsgálja a jobb folyosót, ahol egy nagy fekete alak körül hallucinációt mutat , majd néhány másodpercre bekerül a birodalmába. Ezután visszatér a józansághoz. A Guardian-nak két dolgot kell beszereznie a bal oldali ajtó zárjának megválasztásához. Megtalál egy fogót egy dobozban, és Miles megkapja a kését. A Guardian felveszi a zárat, és lemegy a lépcsőn, ahol számos hallucinációja van a különböző tubbies-ok miatt, amelyek a lépcsőn különböző területeknek tűnnek. Ezután Miles-szel és Anne-lel érkezik a géphez, ahol 10 percre kijön, majd újra felébred, és megpróbálja Tobby- t használnikulcskártya a készülék termináljának használatához és deaktiválásához.