Sablon:Sablonhomokozó

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Hahó!

Ez a magyar Wikiforrás Sablonhomokozója, melyben újdonsült szerkesztőink szabadon garázdálkodhatnak, bármilyen sablonszerkesztést kipróbálhatnak (szerkeszteni a lap legtetején található „szerkesztés” linkekkel tudsz). Némi eligazításért lásd a „Hogyan használd a sablonokat” oldalt.

Így használd a Sablonhomokozót:

A Sablonhomokozóba helyezd el a tesztelni kívánt sablonod kódját. Ha kész vagy a módosításokkal, csak nyomd meg a „Lap mentése” gombot – igen, ennyire egyszerű! Majd pl. a szerkesztői próbalapodon hivatkozd meg a sablonod, így {{Sablonhomokozó}}(?). Ha a tesztsablonod jól működik, akkor annak eredménye a próbalapodon fog megjelenni.

Semmit nem ronthatsz el, ne aggódj. Ha véletlenül az egészet törlöd, akkor is könnyen vissza tudjuk állítani.


  • Az eddig megszületett sablonok listáját lásd itt: Wikiforrás:Sablonok listája.
  • A Wikiforrás közösségével kapcsolatos kérdéseket, illetve egyéb komoly kérdéseidet pedig a kocsmafalon teheted fel

A sablonok kibontására használd a Sablonok kibontása speciális lapot.

Egyéb szerkesztések tesztelésére használhatod a Homokozót.

Az itt olvasható szövegeket szerkesztőink a lehetőségek tesztelése céljából írták, azok tartalmát senki nem ellenőrizte, a helytelen vagy valótlan állításokat nem nézte át, nem javította senki. Tehát az oldalon szereplő „információt” jobb nem megfogadni, komolyan venni. A Wikiforrás közösségével kapcsolatos kérdéseket, illetve egyéb komoly kérdéseidet pedig a kocsmafalon teheted fel A leggyakrabban előforduló kérdésekre, problémákra a segítség-oldalakon igyekszünk választ adni.


Az ideírtakat az erre járók folyton felülírják. Ha nem csupán ezt-azt kipróbálni szeretnél, hanem a készülő cikked piszkozatán dolgozol, akkor kaphatsz egy saját homokozót is. Ehhez – ha még nem tetted volna meg – előbb regisztrálj (azaz válassz magadnak egy becenevet), majd kattints erre a kék linkre.


Csak egy dologra kérünk: a lap forrásának első során, amelyben az olvasható, hogy
<noinclude>{{/***** Kérjük, hogy ezen a soron ne változtass! *****}}</noinclude>,
tényleg ne változtass!

<noinclude> maradjon</noinclude>