Sablon:Jogsértőkép

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A fentebb látható kép valószínűleg jogsértő, ezért kezdeményeztük az eltávolítását.

Copyright.svg

Ez a kép szerepel a Szerzői jogok valószínű megsértése összesítő lapon.

Amíg a kép jogállása nem tisztázódik, kérjük ne használd a cikkekben!

A fentebb látható kép megegyezik az interneten, vagy más módon elérhető alábbi forrással, vagy forrásokkal, és nem állapítható meg, hogy a kép idemásolását, az alkotó engedélyezte-e:

[{{{1}}} {{{1}}}]

A kép feltöltőjének: Ha van engedélyed a kép GNU Szabad Dokumentációs Licenc, vagy valamelyik Creative Commons Licenc alatti publikálásához, vagy ha te vagy a szerzői jogok tulajdonosa, akkor kérjük, ezt jelezd itt, és a Szerzői jogok valószínű megsértése lapon is.

Ha nem rendelkezel engedéllyel, akkor a kép helyett feltölthetsz egy saját készítésű, vagy egy a Wikikönyvek követelményeinek megfelelő licencű változatot azonos néven, vagy hagyhatod a kép törlését, ami nagyjából a listázástól számított 7–14 napon belül történik meg. Segíthet az is, ha bárki felveszi a kapcsolatot a tulajdonossal, és engedélyt kér tőle a kép felhasználásához.

Fontos tudni, hogy olyan képek közzétételét, amelyek szerzői jogaival, vagy publikálási engedélyével nem rendelkezel, a szerzői jogi törvény tiltja, valamint a Wikiforrás irányelvek sem engedik meg. Azok, akik ismételten megsértik mások szerzői jogait, szerkesztési joguktól ideiglenesen eltilthatóak. Kétség esetén saját alkotásod felküldésével biztosítható az, hogy ne legyenek problémák a szerzői engedéllyel.

Köszönjük.

English language.png This image appears to infringe on the copyright of [{{{1}}} this] source.