MediaWiki:Undeletehistory

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ha helyreállítasz egy lapot, azzal visszahozod laptörténet összes változatát. Ha lap törlése óta azonos néven már létrehoztak egy újabb lapot, a helyreállított változatok a laptörténet végére kerülnek be, a jelenlegi lapváltozat módosítása nélkül.