Segítségvita:Adminisztrátorok

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Nemvezető nemmoderátorok[szerkesztés]

Bele kéne írni, hogy az adminok nem vezetők és nem moderátorok, mert egyes szerkesztők így gondolják. FBöbe 2006. július 20., 01:14 (CEST)

Szerintem nem kellene beírni, mert ebben a formában nem igaz, azok a szerkesztők pedig legalább annyira jól, mint rosszul gondolják. Gubb 2006. július 20., 07:27 (CEST)

Megjegyzés Grinhez[szerkesztés]

Kéne valamilyen megjegyzés Grin mellé, hogy csak akkor hívjuk ide, ha sürgős és én nem vagyok. Benne kell lennie a listában, mert szükség lehet rá, és meg kell tudni találni az elérhetőségét, de fenn szeretném tartani az "olyan ritkán kérjük a segítséged, most az egyszer, lécci" érvet. FBöbe 2006. július 20., 20:04 (CEST)

Egyéb hozzáférési jogosultságok alszekciói[szerkesztés]

Visszaállítottam úgy, hogy a bejelentkezett és anon szerkesztők egy szakaszban vannak, Segítség:Adminisztrátorok#Bejelentkezett szerkesztők néven. Szerintem ezekenek egy szakaszban kéne maradniuk, de kellene egy jobb szakaszcím.

Azt is lehet, hogy a két bekezdést két külön szakaszba tesszük, de akkor a másodikat kicsit át kell írni, hogy ne azonbannal kezdődjék. Akkor az első szakasz lehetne bejelentkezetlen -, a második bejelentkezett szersesztők.

FBöbe 2006. november 12., 11:27 (CET)