Fájl:A Magyar Tudós Társaság évkönyvei 2. kötet 1835.djvu

A Wikiforrásból
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Hivatkozás az indexlapra
Ugrás a(z) . oldalra


Eredeti fájl(1 747 × 2 620 képpont, fájlméret: 12,78 MB, MIME típus: image/vnd.djvu, 488 oldal)

Ez a fájl a Wikimédia Commons megosztott tárhelyről származik, és más projektek is használhatják. A fájl ottani leírólapjának másolata alább látható.

Összefoglaló

Leírás
English: Hungarian Academy of Sciences yearbook
Dátum
Forrás https://archive.org/details/kiralyimagyarter02magy
Szerző Magyar Természettudományi Társulat

Licenc

Public domain
Ez a fájl közkincsnek minősül az Amerikai Egyesült Államokban. Ez az olyan USA-ban készült művekre vonatkozik, amelyeknek lejárt a védelmi idejük, általában azért, mert 1925. január 1. előtt publikálták. Lásd ezt a lapot a további magyarázathoz.

United States
Dialog-warning.svg
A kép nem biztos, hogy az Egyesült Államokon kívül is közkincsnek minősül; különösen olyan országokban nem, amelyek nem fogadták el a rövidebb védelmi idő szabályát (rule of the shorter term), például Kanada, Kína (Hongkong és Makaó kivételével), Németország, Mexikó és Svájc. A szerző neve és a közzététel éve nélkülözhetetlen adat, mindenképp meg kell adni. További információért lásd Wikipedia:Public domain és Wikipedia:Copyrights.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2010. június 2., 13:29Bélyegkép a 2010. június 2., 13:29-kori változatról1 747 × 2 620, 488 oldal (12,78 MB)Csörföly D{{Information |Description={{en|1=Hungarian Academy of Sciences yearbook}} |Source=http://www.archive.org/details/kiralyimagyarter02magy |Author=Magyar Természettudományi Társulat |Date=1835 |Permission= |other_versions= }} [[Category:Scanned Hungaria